Så här arbetar jag med dig

Mina tjänster

Rensning och organisering i hemmet*


Vi gör rensningen på plats i Ert hem. Vi rensar efter överenskommet schema och vissa delar kommer ni göra tillsammans med mig för att jag ska kunna förstå vad ni har för mål och vad ni gillar. I priset ingår planering, enklare inredningsförslag, rensing, organsiering, uppföljning samt enklare bortforsling som inte kräver släpkärra. 

Transportkostnad tillkommer!


*RUTBERÄTTIGAT


Heldag ca 6 timmar 3000 kr (6000 kr innan RUT)

3 dagar- 8000 kr (16 000 kr innan RUT)

Längre projekt- pris efter överenskommelse 


Testa på en ordningskonsult

- Jag kommer hem till dig och ser vad vi hinner rensa på plats eller digitalt. På plats gäller Göteborg med angränsade kommuner- 

599kr/timmen


Samtliga priser är inklusive moms och exklusive milersättning

Inredning och homestaging


Ett roligt avslut om du ska flytta, fota för försäljning eller vill ha ett nytt perspektiv på ditt hem. Jag kan utgå från det Ni redan har men också hjälpa till med ev inköp efter önskad stil.


Pris; från 599kr/tim inkl.moms

OBS, denna tjänst är ej RUT avdragsgill för tillfället.

Hållbart liv


Jag är den enda ordningskonsulten i Sverige som kan erbjuda planering och organisering av familjevardagen. Vi går igenom önskat behov. Det kan vara en stabilare ekonomi, dröm om att spara mer pengar, få vardagspusslet att gå ihop eller hjälp att budgetera och strukturera vardagen smartare. Jag kan även anpassa detta efter ev diagnoser eller behov i hemmet. Kanske med att jobba med bildstöd eller färger?


Pris; Från 399kr/tim inkl. moms.


Eller 3 träffar á ca 1 timme för 900kr


Denna tjänst funkar både på distans eller att vi träffas i Ert hem (endast Göteborgsregionen)